O nas

Smo Instalacije Kapun, vodovodno inštalaterstvo in montiranje centralnih kurjav, d.o.o., iz Ljutomerja.

Svojim strankam ponujamo celovite storitve, rešitve in svetovanje na področju ogrevanja, vodovodnih inštalacij in vodovodnega materiala. Naše znanje, izkušnje in konkurenčnost zagotavljajo kakovostno opravljeno delo in zadovoljstvo vseh naših strank. Kontaktirajte nas in se prepričajte o kakovosti naše ponudbe.

 

Zakaj Inštalacije Kapun

Kaj vam nudimo

Kje nas najdete

Ker imamo dolgoletne izkušnje na področju ogrevanja, vodovodnih inštalacij in vodovodnega materiala. Ker smo prijazni, ustrežljivi, marljivi in poprimemo za še tako zahtevno delo. Ker smo cenovno konkurenčni. Ker se držimo dogovorjenih rokov. Ker poslujemo korektno in transparentno. Ker smo preprosto odlični.

Naše storitve obsegajo dobavo in montažo vseh vrst ogrevalnih sistemov in naprav, kot tudi celovito ponudbo na področju vodovodnih inštalacij, vodovodne napeljave ter materialov. Naši mojstri poprimejo za še tako zahtevno delo, na nas pa se lahko obrnete tudi v primeru morebitnih vprašanj, saj vam zagotavljamo odlično in brezplačno svetovanje. Za vse nadaljne informacije nas kontaktirajte še danes!

Nahajamo se v Stročji Vasi 13 v Ljutomerju, svoje storitve pa ponujamo tudi na širšem pomurskem in štajerskem področju. Da nas boste lažje našli, med našimi kontakti preverite zemljevid, lahko pa nas tudi kontaktirajte in vas bomo z veseljem usmerili do nas. Naši telefonski številki sta (02) 583 18 98 oziroma 041 648 568. Veselimo se vašega klica ali obiska!


Imate vprašanje?
Potrebujete nasvet?
Želite ponudbo?


POVPRAŠEVANJE

Povpraševanje